Samsung pregateste ceva mare pentru 16 septembrie: un tablet sau un nou telefon Galaxy?

1.228 ori
<b>Samsung pregateste ceva mare pentru 16 septembrie: un tablet sau un nou telefon Galaxy?</b>Samsung a inceput sa trimita jurnalistilor de specialitate invitatii la un eveniment care va avea loc in data de 16 septembrie la New York. Evenimentul se afla sub branding "Samsung Mobile Experience", deci ne putem astepta la lansarea unui nou...

Samsung a inceput sa trimita jurnalistilor de specialitate invitatii la un eveniment care va avea loc in data de 16 septembrie la New York. Evenimentul se afla sub branding "Samsung Mobile Experience", deci ne putem astepta la lansarea unui nou smartphone.

Ceea ce stim sigur in acest moment este ca astazi firma asiatica va prezenta oficial in cadrul IFA 2010 de la Berlin tabletul Galaxy Tab. Astfel, data de 16 ar putea marca debutul sau in SUA, dar nu ne-ar deranja sa asistam la prezentarea oficiala a unui urmas pentru hitul Samsung Galaxy S. Observati ca brandingul Galaxy S este marcat pe invitatia din imaginea de mai sus.

Pe langa un nou terminal (tablet sau smartphone), vom fi martorii lansarii oficiale a serviciului Samsung Media Hub. Ce spuneti, sunt mari sansele sa vedem un nou handset la New York sau tabletul Galaxy cu care deja suntem familiarizati?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×