Samsung Galaxy S III, smartphone quad core anunțat la MWC 2012? Vești și despre Galaxy S 3D!

2.070 ori
<b>Samsung Galaxy S III, smartphone quad core anunțat la MWC 2012? Vești și despre Galaxy S 3D!</b>MWC 2012 se apropie și odată cu el și sosirea noastră la acest eveniment, în cadrul căruia se pare că îl vom vedea pe Samsung Galaxy S III în acțiune, la pachet cu un procesor quad core. Se pare că Samsung lucrează și la un handset cu ecran...

MWC 2012 se apropie și odată cu el și sosirea noastră la acest eveniment, în cadrul căruia se pare că îl vom vedea pe Samsung Galaxy S III în acțiune, la pachet cu un procesor quad core. Se pare că Samsung lucrează și la un handset cu ecran 3D, presupusul Galaxy S 3D, dar despre acesta nu avem prea multe informații.

în prealabil aflasem că Samsung Galaxy S III ar putea sosi cu un procesor dual core de 1.8 GHz, dar acum obișnuitele surse interne afirma că noul Galaxy S va fi un smartphone quad core. Handetul este detaliat de către site-ul coreean ETNews, care afirmă că terminalul va folosi un ecran Super AMOLED Plus HD, va suporta conectivitate LTE și va rula Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Se zvonește și că vom vedea o cameră de 12 megapixeli și 2 GB RAM pe același model, dar rămâne de văzut cât de reale sunt informațiile.

Tot ETNews are detalii și despre Samsung Galaxy S 3D, handsetul care va sosi cu tehnologie 3D la capitolul display, dar și suport pentru captura foto și video 3D prin intermediul unei camere tridimensionale. Acest handset va fi lansat în a doua jumătate a acestui an, încă o dată dacă zvonurile sunt reale. Vă reamintesc că MWC 2012 se va desfășura între 27 februarie și 1 martie și Mobilissimo.ro vă va transmite de la fața locului, ca și anul trecut.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×