Samsung pregateste M4650, telefonul multi-touch

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.384 ori
<b>Samsung pregateste M4650, telefonul multi-touch</b>Samsung Electronics pregateste lansarea primului sau terminal dotat cu display touchscreen si cu suport pentru browsing Internet in marimea normala a paginilor, modelul M4650. Vom vedea astfel un smartphone pe gustul oricui, fiind lansat pe piata...

Samsung Electronics pregateste lansarea primului sau terminal dotat cu display touchscreen si cu suport pentru browsing Internet in marimea normala a paginilor, modelul M4650.

Vom vedea astfel un smartphone pe gustul oricui, fiind lansat pe piata asiatica, ca miscare de contracarare a lui iPhone. Gigantul corean a afirmat ieri ca va vinde noul model prin intermediul LG Telecom. Handsetul este dotat cu un display LCD cu diagonala de 2.8 inch, care indeplineste si rolul de tastatura, dar va fi nevoie de un stylus pentru a pune in aplicare aceasta functie. Nevoia de stylus vine din diagonala ecranului, mai mica decat cea de 3.5 inch a lui iPhone.

Se pare ca terminalul nu este, dupa cum ne-au promis producatorii "multi-touch", dar totusi designul sau impresioneaza placut, in special datorita formei sale si asezarii tastelor. Totusi, functiile sale vor avea probabil un pret destul de mare, pentru publicul asiatic: renuntarea la suportul pentru televiziune mobila. Stim cu totii ca deja ca posesorii asiatici de terminale pun mare pret pe functiile high-tech si prefera sa se uite la TV din mers, fie pe un PSP, Nintendo DS sau telefon mobil.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×