Samsung pregateste M4650, telefonul multi-touch

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.397 ori
<b>Samsung pregateste M4650, telefonul multi-touch</b>Samsung Electronics pregateste lansarea primului sau terminal dotat cu display touchscreen si cu suport pentru browsing Internet in marimea normala a paginilor, modelul M4650. Vom vedea astfel un smartphone pe gustul oricui, fiind lansat pe piata...

Samsung Electronics pregateste lansarea primului sau terminal dotat cu display touchscreen si cu suport pentru browsing Internet in marimea normala a paginilor, modelul M4650.

Vom vedea astfel un smartphone pe gustul oricui, fiind lansat pe piata asiatica, ca miscare de contracarare a lui iPhone. Gigantul corean a afirmat ieri ca va vinde noul model prin intermediul LG Telecom. Handsetul este dotat cu un display LCD cu diagonala de 2.8 inch, care indeplineste si rolul de tastatura, dar va fi nevoie de un stylus pentru a pune in aplicare aceasta functie. Nevoia de stylus vine din diagonala ecranului, mai mica decat cea de 3.5 inch a lui iPhone.

Se pare ca terminalul nu este, dupa cum ne-au promis producatorii "multi-touch", dar totusi designul sau impresioneaza placut, in special datorita formei sale si asezarii tastelor. Totusi, functiile sale vor avea probabil un pret destul de mare, pentru publicul asiatic: renuntarea la suportul pentru televiziune mobila. Stim cu totii ca deja ca posesorii asiatici de terminale pun mare pret pe functiile high-tech si prefera sa se uite la TV din mers, fie pe un PSP, Nintendo DS sau telefon mobil.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×