Samsung pregăteşte o extindere a seriei Galaxy A, cu modele Galaxy A10, A30, A50, A70 şi A90

2.142 ori
<b>Samsung pregăteşte o extindere a seriei Galaxy A, cu modele Galaxy A10, A30, A50, A70 şi A90</b>Dacă anterior aflam că cei de la Huawei și-au înregistrat trademark-uri pentru viitoare terminale Mate precum Mate 20, Mate 30 sau Mate 50, iată că acum și Samsung aplică pentru o abordare similară brevetând denumirile asociate modelelor

Samsung ar pregăti extinderea seriei de produse din gama Galaxy A, după cum arată o serie de certificări şi trademarkuri recente. Astfel, vom ajunge la modele cu particulă "A" în nume plus două cifre după.

Primele exemple sunt Samsung Galaxy A10, A30, A50, A70 şi A90. Sud corenii au depus deja actele pentru înregistrarea numelor de produse în ţara de baştină, dar şi în UE. Ideea are sens, pentru că se va face trecerea la două cifre şi în gama principală Galaxy S dar şi Note. La anul vor sosi de altfel Galaxy S10 şi Note 10. În general companiile mari se ferească să complice prea tare numele, cu prea multe cifre şi litere, dar nu şi Samsung.

Trademark Samsung

Documentele oficiale asociate noilor modele Galaxy A precizează că trademarkurile sunt folosite pentru "smartphone-uri, telefoane mobile, tablete". Posibil şi că Samsung să îşi asigure doar spatele pentru denumiri de produse de peste câţiva ani, deci nu garantăm că ele se vor lansa toate în 2019. A apărut şi teoria că Samsung ar putea începe să sară din 10 în 10, după model Huawei sau din 20 in 20.

Vedeţi că aceste modele sunt Galaxy A10, A30, A50, A70 şi A90. Aici se sare din 20 în 20. Huawei a sărit de la P10 la P20, iar zvonurile afirmă că Samsung va sări de la Galaxy S10 la S20 şi nu S11. Câtă vreme Samsung nu complică inutil nomenclatura cu particule "Pro", "Plus", "Core", "Ace", "Elite", "K Zoom" şi altele de gen, cred că ne vom descurca cu aceste nume.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×