Samsung ar urma să renunţe la seria Galaxy J, înlocuind-o cu gama Galaxy M

2.677 ori
<b>Samsung ar urma să renunţe la seria Galaxy J, înlocuind-o cu gama Galaxy M</b>O veste neașteptată ajunge astăzi în online, aceea că Samsung ar avea în plan să renunțe la seria Galaxy J și să o înlocuiască cu seria Galaxy M. Vestea vine din partea publicației sud-coreene etnews.com care are informații din partea unor surse

Dacă în ultimele 24 de ore am aflat detalii despre telefoanele Galaxy J4+ şi Galaxy J6+ şi am început să ne gândim la ideea că vom avea scanner de amprente lateral pe un Galaxy J pe viitor, acum vine şi o veste bulversantă. Se pare că Samsung ar lua în calcul renunţarea la seria Galaxy J, în favoarea unei aşa numite game Galaxy M.

Cei apropiaţi de planurile Samsung afirmă că sud coreenii vor să extindă seria Galaxy A, încât să acopere şi zona entry level. Ca atare va fi eliminată nevoia de Galaxy J-uri pe viitor. Motivul ar fi că publicul e ataşat de gama Galaxy A şi de acest brand, care va creşte vânzările pe termen lung. Privim cu precauţie informaţia, pentru că pare să fie similară cu cu acea idee de a fuziona terminalele Galaxy S cu cele Galaxy Note.

Cât despre Galaxy M, această serie va include smartphone-uri low end. Ultima oară când a fost folosit acest nume a fost în 2012, dar publicul a uitat de acea nomenclatură deja. În primă fază telefoanele Samsung Galaxy M vor fi vândute în China şi India, acolo unde iau locul handseturilor Galaxy On. Rolul Galaxy M este de a păstra poziţia pe piaţă în ţări precum India, China sau ţările din America Latină.

Având în vedere că în România telefoanele Galaxy J au fost best seller în ultimii ani, e greu de spus că am aprecia aceasta mutare. Sunt şanse mari ca modelele Galaxy A cele ieftine să fie totuşi mai scumpe decât cele Galaxy J pe care le înlocuiesc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×