Samsung pregăteşte şi un telefon pliabil cu clapetă; Iată un brevet

789 ori
<b>Samsung pregăteşte şi un telefon pliabil cu clapetă; Iată un brevet</b>Un format de smartphone pe care sud-coreenii de la Samsung continuă să îl promoveze în special în țările asiatice este cel de clapetă, fiind lansate chiar și flagship-uri de acest timp. Acum descoperim că firma de față vrea să lanseze la un moment

Încă un format de telefon Samsung cu clapetă apare astăzi într-un brevet, care prezintă un terminal cu clapeta. De această dată e un format ca se pliază pe ax vertical mai degrabă decât orizontal. Ce e drept înainte să fie prezentat primul prototip Infinity Flex am mai văzut brevete de telefoane cu clapetă Samsung, care ar urma să fie pliabile.

Brevetul a fost înregistrat la începutul anului trecut şi dat publicităţii de abia ieri, pe 20 noiembrie. Descrie un telefon Samsung pliabil cu format clamshell. Se pune mare accent pe balamaua de la mijlocul ecranului flexibil, care implică un arc special şi un soi de rotiţă. A se remarca şi că avem un device cu corp uşor curbat pe cele două segmente, amintind de faimosul Banana Phone.

Brevet Samsung

Personal nu cred că ar prinde la public acest format, poate doar că o continuare a seriei Samsung W, încununată recent cu lansarea lui Samsung W2019. Observ o zonă mai protuberantă a balamalei aici faţă de ce am văzut în ultimele brevete, scăpări şi randări. La SDC 2018 Samsung a promis că mecanismele de gen se vor putea plia de sute de mii de ori fără daune.

În general telefoanele cu clapetă se mişcă bine doar în zone din Asia şi parţial în SUA, deci cam acolo s-ar vinde un astfel de pliabil. Prefer varianta "carte deschisă" dacă ar fi să aleg sau un format gen Nintendo DS. Să nu vă mire dacă acest brevet se transformă în Samsung W2020.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×