Samsung pare să pregătească totuși un telefon cu decupaj clasic; Iată un brevet legat de Infinity-U

1.602 ori
<b>Samsung pare să pregătească totuși un telefon cu decupaj clasic; Iată un brevet legat de Infinity-U</b>Samsung a avut o atitudine de love-hate cu privire la decupaje în ecran și bretoane de pe telefoanele mobile. A petrecut o bună parte din ultimul an criticând și ironizând rivalii care abordau acest tip de design, doar pentru a ceda trendului

Samsung a avut o atitudine de love-hate cu privire la decupaje în ecran și bretoane de pe telefoanele mobile. A petrecut o bună parte din ultimul an criticând și ironizând rivalii care abordau acest tip de design, doar pentru a ceda trendului, dar într-un mod unic: Infinity-O. Azi vedem cum arată și un panou Infinity-U și ce are special.

Samsung

Totul se întâmplă pentru că Samsung are un nou brevet publicat online, unul care face lumină cu privire la acest format. Va reamintesc că display-urile viitoarelor telefoane Samsung vin în variantele: Infinity-U, Infinity-O și Infinity-V. Brevetul cel nou a fost acordat de către USPTO în SUA și implică un panou frontal cu decupaj în formă de "U".

Mă duce cu gândul la un hibrid între Infinity-O și decupajul "lacrimă" de pe unele telefoane din ultima vreme, inclusiv OnePlus 6T. Nu e chiar prima oară când un terminal Samsung cu acest design apare online, unul similar fiind văzut prin octombrie, atunci când Samsung breveta un cititor de amprente integrat în ecran.

Ilustrațiile ne prezintă un terminal cu ecran curbat pe laturi, deci automat un device cu preț mai ridicat. Ar putea fi un Samsung M20, sau unul dintre noile handseturi upper midrange ale companiei. Nou venitul apare cu jack audio și vedem și conturul unui buton Home sau cititor de amprente.

Grila pentru difuzorul de convorbiri pare mai generoasă, deci speakerul ar putea face parte dintr-un setup dual, stereo. Văd în schițe și că acest device are doar o cameră în spate, deci clar nu e vreun Galaxy S10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×