Samsung pregătește un ceas cu display flexibil; Un brevet nou confirmă produsul!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 981 ori
<b>Samsung pregătește un ceas cu display flexibil; Un brevet nou confirmă produsul!</b>După brevete pentru un presupus rival al lui PadFone și un smartphone cu margini mari, acum vedem că Samsung ne pregătește și un ceas cu ecran flexibil. Schița acestui device o vedeți mai jos și e vorba despre un smartwatch aici. &nbsp; Până...

După brevete pentru un presupus rival al lui PadFone și un smartphone cu margini mari, acum vedem că Samsung ne pregătește și un ceas cu ecran flexibil. Schița acestui device o vedeți mai jos și e vorba despre un smartwatch aici.

Până acum doar Sony și Motorola au intrat pe această piață, unde nu le-a mers prea bine, dar zvonurile afirmă că toți marii producători de telefoane au cel puțin un smartwatch în dezvoltare. Aici îi includem pe LG, Samsung, Google, Apple și chiar și Motorola și Sony. Nu e încă foarte clar dacă acest ceas e bazat pe un display OLED flexibil sau pe un panou E Ink flexibil. E mai probabil că Samsung să opteze pentru prima variantă, deoarece a făcut multe teste pe OLED-uri.

Diagonală vehiculată cel mai des pentru astfel de device-uri este de 1.5 inch, cum a fost cazul și pentru iWatch care apăruse pe web încă de la finalul anului trecut. Samsung a adus la showurile tech din acest an și anul trecut panouri flexibile cu tehnologie Youm OLED la bord și ar fi cazul că acestea să intre în producția de masă. Vor reuși Apple și Samsung să livreze un smartwatch viabil până la final de an sau le-o va lua înainte noua companie Emopulse ?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×