HTC neagă faptul că firma ar putea fi vândută dacă pierderile continuă

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.220 ori
<b>HTC neagă faptul că firma ar putea fi vândută dacă pierderile continuă</b>Directoarea HTC Cher Wang, a făcut o declarație în presă astăzi, afirmând că firma taiwaneză nu va fi vândută dacă vor continua pierderile, așa cum se speculează. Declarațiile au venit în cadrul unui eveniment sportiv în care HTC era...

Directoarea HTC Cher Wang, a făcut o declarație în presă astăzi, afirmând că firma taiwaneză nu va fi vândută dacă vor continua pierderile, așa cum se speculează. Declarațiile au venit în cadrul unui eveniment sportiv în care HTC era implicată în Taiwan.

Wang a afirmat că HTC oferă mereu o viziune clară, fie ea și negativă asupra viitorului companiei pentru că e o firmă onestă. După cum probabil știți deja, creatorul lui One și Butterfly S a prezis un trimestru 3 care îi va aduce primele pierderi de la listarea sa la bursa din Taiwan. Prețurile acțiunilor acestui producător de telefoane au fost în continuă scădere în ultima vreme, fiind acum de 10 ori mai mici decât în urmă cu 2 ani, când compania era pe val.

Wang a mai anunțat și că HTC va cumpăra înapoi 15 milioane de acțiuni de pe piața începând cu acest weekend. Același oficial a recunoscut că performanțele din ultimii 2 ani nu au fost prea bune, dar creatorul de smartphone-uri e gata să facă față provocărilor de acest gen. în cele din urmă directoarea a declarat și că HTC se descurcă bine pe piața de telefoane midrange, iar modelele sale high end au primit review-uri pozitive.

Au fost promise și produse atractive pentru trimestrul 4 și rămâne să vedem care va fi strategia HTC pe viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×