Clip hands on cu carcasa lui iPhone 5C/iPhone Lite (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.644 ori
<b>Clip hands on cu carcasa lui iPhone 5C/iPhone Lite (Video)</b>Se pare că scăpările legate de iPhone 5C/iPhone Lite se țin lanț, acesta find probabil cel mai prost păstrat secret Apple de până acum. Mai jos puteți vedea un clip hands on cu iPhone-ul de buget, cu carcasa din plastic. &nbsp; E vorba despre o...

Se pare că scăpările legate de iPhone 5C/iPhone Lite se țin lanț, acesta find probabil cel mai prost păstrat secret Apple de până acum. Mai jos puteți vedea un clip hands on cu iPhone-ul de buget, cu carcasa din plastic.

E vorba despre o carcasă din policarbonat și despre un panou frontal, dar fără componente electronice la interior. Apple va avea o mare problemă cu acest produs, care poate fi foarte ușor copiat și clonat, mai ales ca look. Mă aștept să existe milioane de clienți în China care să creadă că au cumpărat un iPhone 5C și de fapt au cumpărat un handset care arata identic la exterior, dar la interior are componente mai slabe.

Aici zace și marea problemă a lui 5C: tendința ca el să fie considerat un "chinezism". în general terminalele din plastic fac unele persoane să strâmbe din nas, iar dacă le vom vedea la fiecare colț de stradă, lucrurile se complică. Pe de o parte Apple își diluează brandul cu un produs de buget, dar pe de altă ajunge în buzunarele unui segment mai mare de populație. Să merite sacrificiul?

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×