Samsung pregăteşte un nou smartphone pentru lansare pe 31 martie, un model destinat motocicliştilor

981 ori
<b>Samsung pregăteşte un nou smartphone pentru lansare pe 31 martie, un model destinat motocicliştilor</b>Samsung India a pornit o campanie promoţională pentru un viitor smartphone, care va sosi &icirc;n data de 31 martie. Noul terminal este un mister deocamdată şi ştim doar că publicul ţintă &icirc;l reprezintă motocicliştii şi cei pasionaţi de...

Samsung India a pornit o campanie promoţională pentru un viitor smartphone, care va sosi în data de 31 martie. Noul terminal este un mister deocamdată şi ştim doar că publicul ţintă îl reprezintă motocicliştii şi cei pasionaţi de vehiculele pe 2 roţi în general.

Noul telefon promite să schimbe modul în care călătoresc bikerii sau cicliştii şi are toate şansele să fie chiar rugged. Aparent handsetul ar avea un mod special de funcţionare Bike Mode, care le permite celor aflaţi pe 2 roţi să se concentreze mai bine la drum, fără a fi deranjaţi de apeluri, notificări şi altele.

Cu Bike Mode activat, veţi trece apelurile pe mut şi apelantul va fi anunţat că nu puteţi fi contactat în acest moment. E foarte posibil ca terminalul să facă parte din seria Galaxy J, urmând a fi probabil accesibilul Galaxy J3 (2016), conform unor speculaţii din partea presei indiene. E pregătită şi o campanie promoţională cu un actor de la Bollywood.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×