Rata de penetrare a smartphone-urilor în România ajunge la 63%, uimind şi oficialii operatorilor

1.322 ori
<b>Rata de penetrare a smartphone-urilor în România ajunge la 63%, uimind şi oficialii operatorilor</b>Rata de penetrare a smartphone-urilor din Rom&acirc;nia ar fi ajuns la un nivel impresionant anul trecut, de 63%, adică mai mult dec&acirc;t dublu faţă de anul 2012. Informaţia a fost amintită de Ravinder Takkar, CEO Vodafone Rom&acirc;nia, care se...

Rata de penetrare a smartphone-urilor din România ar fi ajuns la un nivel impresionant anul trecut, de 63%, adică mai mult decât dublu faţă de anul 2012. Informaţia a fost amintită de Ravinder Takkar, CEO Vodafone România, care se declară surprins de această evoluţie.

Acelaşi oficial a declarat că în ultimii ani milioane de romani au început să folosească serviciile de Internet mobil. Astfel, dacă în 2012 rata de penetrare era de 25%, ea a ajuns la un impresionant 63% anul trecut, plasandu-ne aproape de nivelul Europei de Vest. Creşterea vânzării de telefoane smart a atras şi creşterea consumului de date şi oferte tot mai generoase din partea operatorilor.

Se remarcă şi un volum de date crescut generat de consumul de conţinuturi video, iar utilizatorii au dedicat cel mai mult timp reţelelor de socializare pe terminalele lor. Având în vedere că Samsung Galaxy S7 şi S7 Edgeau primit precomenzi de 3 ori mai mari decât predecesorii lor în ţara noastră, e clară pasiunea romanului pentru smartphone-uri.

Şi modelele iPhone se cumpără în acelaşi ritm, iar evoluţia continuă. Ar fi interesant totuşi să aflăm ce părere au romanii despre purtabile sau smartwatchuri în special... de vreme ce telefoanele smart au prins atât de bine la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×