Samsung pregătește un telefon dual SIM quad core cu ecran de 5 inch - Galaxy Grand Duos

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.801 ori
<b>Samsung pregătește un telefon dual SIM quad core cu ecran de 5 inch - Galaxy Grand Duos</b>2013 va fi anul telefoanelor Full HD cu ecran de 5 inch, se pare, acest format fiind adoptat tot mai des în ultima vreme de către producătorii de telefoane mobile. Printre ei se numără și Samsung, care se zvonește că ne va prezenta un Galaxy S IV...

2013 va fi anul telefoanelor Full HD cu ecran de 5 inch, se pare, acest format fiind adoptat tot mai des în ultima vreme de către producătorii de telefoane mobile. Printre ei se numără și Samsung, care se zvonește că ne va prezenta un Galaxy S IV cu design de acest gen, dar și un model dual SIM interesant.

E vorba despre Samsung Galaxy Grand Duos, care și-a făcut apariția în zvonuri recente, ce afirmă că terminalul va avea procesor quad core, două sloturi SIM și un display de 5 inch Full HD. Samsung s-a orientat spre dual SIM în ultima vreme și am văzut deja versiuni de acest gen pentru Note II și Galaxy S III, cel puțin în Asia. Producătorul sud-coreean a vândut deja destul de multe terminale dual SIM sub branding Duos ce-i drept, deci are experiența în domeniu.

Ideea este că noul Galaxy Grand Duos va fi de fapt o versiune dual SIM a lui Galaxy Grand, care a apărut pe web printr-o scăpare luna trecută. Tot ce știm despre noul Duos este va sosi pe piața în ianuarie, în variante de culoara albă și neagră și că numele său de cod este GT-i9082. în noiembrie Samsung Galaxy Grand și-a făcut apariția la FCC, cu un ecran de 5 inch, CPU Exynos quad core de 1.4 GHz, NFC, LTE și o baterie de 2100 mAh. Problema era că ecranul suporta doar o rezoluție de 480 x 800 pixeli... ceea ce plasează produsul în zona midrange.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×