Microsoft trebuie să renunțe la brandul Windows, sau Îl va distruge...

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.305 ori
<b>Microsoft trebuie să renunțe la brandul Windows, sau Îl va distruge...</b>Cei de la The Verge au un editorial/strigăt de ajutor către Microsoft, care pare a distruge brandul Microsoft. în ciuda evangheliștilor Microsoft care mănâncă frumos pe pâine tot ce le servește gigantul american (avem câțiva și în România),...

Cei de la The Verge au un editorial/strigăt de ajutor către Microsoft, care pare a distruge brandul Microsoft. în ciuda evangheliștilor Microsoft care mănâncă frumos pe pâine tot ce le servește gigantul american (avem câțiva și în România), compania este în colaps. Steve Ballmer a condus defectuos Microsoft către un eșec numit Windows 8 și Windows Phone și nu văd cum viitorul ar schimba asta.

Windows 8 încearcă prea mult să pară "cool", "mobile", nou, inovator și diferit, fiind puțin prea ambițios și nereușind să livreze ce promite. Experiența desktop inclusă în Windows 8 și RT pare adăugată pe fuga, în plus și prost implementată. Ar fi cazul ca Microsoft să lase în spate brandul Windows, așa cum Nokia a făcut cu Symbian, astfel că viitoarele sale platforme se vor numi Nokia Carla și Donna și nu Symbian Carla/Donna. în cazul în care vă întrebați, multe din aceste afirmații vin și de la Paul Thurrott, un mare blogger Microsoft și autor a câteva cărți din domeniu.

O idee bună ar fi ca Windows RT să evolueze în platforma "Surface" și întreg articolul celor de la The Verge merge pe această idee. Windows a început să fie perceput negativ, asociat cu blue screen, cu Steve Ballmer și ieșirile sale, cu monopolul Microsoft și cu probleme cu driverele și compatibilitatea. De vreme ce ne aflăm în era post PC și iPad-ul e o alternativă la Windows, nu ar fi cazul ca Microsoft să rupă gura târgului... tot cu o alternativă la Windows? Brandul Surface este cel care poate face diferența, dar doar dacă MS joacă bine această carte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×