Samsung Premiere 2013: noi tablete și laptopuri din gama Ativ - Ativ Tab 3, Ativ Q și Ativ Book 9 Plus/Lite

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.008 ori
<b>Samsung Premiere 2013: noi tablete și laptopuri din gama Ativ - Ativ Tab 3, Ativ Q și Ativ Book 9 Plus/Lite</b>Samsung Premiere 2013 a avut loc astăzi la Londra, la ora locală a României 21:00. în cadrul evenimentului Samsung a pus accentul mai degrabă pe teminale noi, decât pe modele pe care le știam deja. Astfel, am făcut cunostiinta cu noile produse din...

Samsung Premiere 2013 a avut loc astăzi la Londra, la ora locală a României 21:00. în cadrul evenimentului Samsung a pus accentul mai degrabă pe teminale noi, decât pe modele pe care le știam deja. Astfel, am făcut cunostiinta cu noile produse din gama Ativ, printre care se număra tablete, laptopuri și un All în one PC.

Samsung Ativ Tab 3 este promovată drept cea mai subțire tableta Windows 8 din lume, măsurând doar 8.2 mm în grosime și cântărind 550 de grame. Terminalul vine cu un ecran de 10 inch, care suporta o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Sub carcasa se afla un procesor Intel Atom Z2760, însoțit de 2 GB RAM și 64 GB memorie internă. Tableta dispune și de un slot microSD și o cameră care suporta captura 720p. Samsung promite că acest device va oferi o durată de funcționare de 10 ore și mai aflați că noul model aduce și suport S Pen și port micro HDMI.

Samsung Ativ Q

Trecem apoi la Samsung Ativ Q, un hibrid între notebook și tableta, dotat cu Windows 8 și Android. Acest terminal poate rula Windows 8 și Android 4.2.2 Jelly Bean, iar ca dimensiuni, device-ul măsoară 13.9 mm în grosime și cântărește 1.29 kilograme. Avem parte și de un port USB 3.0, un USB 2.0, un micro HDMI și un RJ45, plus SD card reader și HP/Mic.

Samsung Ativ Q

La interior se afla un procesor Intel Core i5 de generație a patra cu grafică Intel HD 4400. Dotările acestui nou venit include și 4 GB RAM DDR3, iar de stocare se ocupă un SSD cu capacitate de 128 GB. Ecranul de 13.1 inch suporta o fantastică rezoluție de 3200 x 1800 pixeli. și acum la o gamă ceva mai interesantă: Samsung Ativ Book 9, în versiunea Plus și Lite.

Samsung Ativ Book 9 Plus

Samsung Ativ Book 9 Lite

Samsung nu a oferit detalii prea multe despre acest produs, dar știm că Ativ Book 9 vine cu un display touch de 13 inch, iar versinea Plus este unahigh end, în vreme ce varianta Lite este una mai accesibilă ca preț. Laptopurile vin cu porturi Ethernet, iar varianta Plus se bazează pe un procesor Intel Core 5 de generație a patra, 4 GB RAM și 128 GD (SSD) memorie. Varianta Lite se bazează pe un CPU AMD A6 quad core.

Samsung Ativ One 5 Style

încheiem colecția de terminale cu diagonală mare lansate astăzi cu Samsung Ativ One 5 Style. Acesta este un device de tip All în One, cu Windows 8 și design inspirat din seria Galaxy. Terminalul are o grosime a ramei metalice de doar 4.5 mm, iar dotările sale includ un procesor quad core AMD A6, 4 GB RAM și un display de 21.5 inch, cu rezoluție Full HD. Ativ One 5 Style este practic un desktop metalic alb de 21.5 inch, care aduce și o opțiune de stocare de 1 TB, 2 porturi USB 3.0 și două USB 2.0, HDMI în și out și un card reader 3 în 1.

Cum vi se par aceste noi device-uri? Remarc la ele o elegantă deosebită și mare accent pus pe grosime scăzută și dotări de top.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×