Samsung Premiere 2013: Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Zoom și Galaxy NX prezentate În mod oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.289 ori
<b>Samsung Premiere 2013: Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Zoom și Galaxy NX prezentate În mod oficial</b>Trebuie să recunosc că evenimentul Samsung Premiere de azi nu a adus noutăți frapante, cel puțin în universul Android. Pe partea de Windows 8, am avut parte de câteva tablete, laptopuri și hibrizi noi, dar revenind la telefoanele noastre, hai să...

Trebuie să recunosc că evenimentul Samsung Premiere de azi nu a adus noutăți frapante, cel puțin în universul Android. Pe partea de Windows 8, am avut parte de câteva tablete, laptopuri și hibrizi noi, dar revenind la telefoanele noastre, hai să vedem ce noutăți au devenit oficiale.

Astăzi am văzut pe scenă modele ca Samsung Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Zoom și Galaxy NX. Pe toate le cunoșteam deja la un nivel mai mult sau mai puțin oficial, iar începând de astăzi ele au fost confirmate și se pregătesc de lansare. Samsung Galaxy S4 Mini vine cu un display Super AMOLED qHD de 4.3 inch, cântărește 107 grame, fiind astfel foarte compact, iar la interior se afla un procesor dual core de 1.7 GHz.

Terminalul suporta conectivitate LTE, rulează Android 4.2.2 Jelly Bean, iar la capitolul camera avem parte de un senzor de 8 MP în spate și unul de 1.9 MP în față. Funcțiile camerei includ Sound & Shot, Night, Best Face, Beauty Face, pe care probabil le știți de la Galaxy S4. Terminalul mai sosește și cu aplicația S Health și S Travel, plus toată suită de aplicații și servicii Google.

Samsung Galaxy S4 Active

Avem parte și de WiFi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0 și infraroșu. Terminalul folosește o baterie de 1900 mAh, 8 GB RAM și slot microSD. Pe scenă l-am văzut și pe Galaxy S4 Active, un telefon cu ecran Full HD TFT LCD de 5 inch, Android 4.2.2 și rezistența la apă și praf. Handsetul cântărește 153 de grame, măsoară 9.1 mm în grosime și vine cu un procesor quad core de 1.9 GHz, camera de 8 MP în spate și camera frontală de 2 megpaixeli.

Samsung Galaxy S4 Zoom

Suita de aplicații Samsung de pe Galaxy S4 se afla la posturi aici, iar handsetul vine cu 16 GB memorie internă, 2 GB RAM și o baterie de 2600 mAh. Samsung Galaxy S4 Zoom a fost detaliat ceva mai mult decât celelalte produse, ieșind în evidență prin camera sa cu zoom optic de 10x. Terminalul folosește un bliț Xenon și dispune de un senzor CMOS de 16 megapixeli.

Samsung Galaxy S4 Zoom

Avem parte și de conectivitate LTE, display Super AMOLED de 4.3 inch qHD, Android 4.2, procesor dual core de 1.5 GHz, iar revenind la cameră, nivelul ISO ajunge până la 3200, iar camera suporta captura continua cu 4 FPS cu autofocus. în cele din urmă acest cameraphone sosește cu baterie de 2330 mAh, 8 GB memorie internă, WiFi, NFC, 1.5 GB RAM și slot microSD.

Samsung Galaxy NX

Samsung Galaxy NX este mai mult o cameră decât un telefon și se remarcă în rândul camerelor cu lentila interschimbabile. Această cameră rulează Android 4.2.2, vine cu suport LTE și poate fi privită ca un urmaș pentru Galaxy Cameră. Aparatul folosește un senzor APS-C de 20.3 megapixeli, vine cu WiFi, Bluetooth 4.0, un display HD LCD de 4.8 inch și un procesor quad core Pega-Q de 1.6 GHz.

Samsung Galaxy NX

Galaxy NX e compatibil și cu lentilele altor camere Samsung de tip NX, 13 la număr. Produsul vine cu autofocus hibrid, preluat de la cele mai bune DSLR-uri și cu viteza a shutterului de 1/6000 dintr-o secundă și captură de 8.6 FPS. Aș fi vrut să aflăm și niște prețuri, dar sunt sigur că mâine sau cel târziu săptămâna viitoare vom primi și comunicate de presă cu date de lansare și prețuri.

Personal consider că modelul NX și cel Active sunt cele mai interesante văzute astăzi. Voi ce părere aveți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×