Samsung prezinta 2 noi telefoane cu touchscreen: Preston si Star

Autor:  | Publicat în:  Samsung 19.983 ori
<b>Samsung prezinta 2 noi telefoane cu touchscreen: Preston si Star</b>Cu putin timp in urma Samsung a prezentat oficial 2 noi terminale mobile dotate cu ecran touch, Preston si Star. Cele doua seamana destul de mult, cu diferenta ca Preston suporta conectivitate HSDPA. Un defect care sare in ochi imediat, in cazul ambelor...

Cu putin timp in urma Samsung a prezentat oficial 2 noi terminale mobile dotate cu ecran touch, Preston si Star. Cele doua seamana destul de mult, cu diferenta ca Preston suporta conectivitate HSDPA.

Un defect care sare in ochi imediat, in cazul ambelor terminale este lipsa suportului pentru conectivitate WiFi, inexplicabil pentru 2 telefoane ale anului 2009. Ambele modele vin cu suport pentru radio FM, camera de 3.2 megapixeli si Bluetooth. Preston incorporeaza un display de 2.8 inchi, in vreme ce Star dispune de un ecran de 3 inchi.

Samsung Star

Noile modele Samsung folosesc o interfata bazata pe widgeturi, devenita deja populara printre telefoanele Samsung si care permite utilizatorilor sa faca drag and dropg cu widgeturi in meniul principal, in functie de optiunile cel mai des folosite. Pretul si data de lansare pentru Preston si Star nu sunt cunoscute inca.

[Via: Everyjoe.com]

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×