Samsung prezinta bateria de telefon pe baza de apa

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.391 ori
<b>Samsung prezinta bateria de telefon pe baza de apa</b>Samsung a prezentat oficial nou sau concept de baterie pentru terminale mobile, alimentat pe baza de apa. Da, ati auzit bine, H2O si se pare ca acvariul din imaginea de mai jos este sursa de energie a handsetului. Anumite metale reactioneaza cu apa si...

Samsung a prezentat oficial nou sau concept de baterie pentru terminale mobile, alimentat pe baza de apa. Da, ati auzit bine, H2O si se pare ca acvariul din imaginea de mai jos este sursa de energie a handsetului.

Anumite metale reactioneaza cu apa si produc un gaz, care include hidrogen, iar acest gaz ajunge apoi intr-o celula generatoare de energie, unde oxigenul din aer reactioneaza cu hidrogenul producand electricitate. Avantajele acestei tehnologii sunt numeroase, printre ele aflandu-se si posibilitatea de a va incarca telefonul mobil cu ajutorul primului robinet pe care il gasiti. Surprinzator este faptul ca noua baterie Samsung va rezista de 2 ori mai mult decat actualele baterii folosite pe telefoane mobile.

Tehnologia va deveni comerciala incepand cu anul 2010, fiind perfectionata pana atunci, astfel ca nu va mai fi nevoie de un accesoriu special pentru a pastra hidrogenul. Practic, o astfel de inventie presupune ca telefonul dumneavoastra sa nu se descarce vreodata, avand in vedere faptul ca apa se gaseste oriunde. Problema va fi in desert, unde va trebui sa alegeti intre setea dumneavoastra si inca o ora de apeluri catre civilizatie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×