Samsung prezinta display-ul Super AMOLED (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.014 ori
<b>Samsung prezinta display-ul Super AMOLED (Video)</b>Samsung Mobile Display ne prezinta avantajele noii tehnologii Super AMOLED intr-un clip video profesionist realizat, pe care il puteti admira mai jos: &nbsp; &nbsp; Datorita acestei tehnologii, noile ecrane vor afisa imagini mai vii si luminoase pe...

Samsung Mobile Display ne prezinta avantajele noii tehnologii Super AMOLED intr-un clip video profesionist realizat, pe care il puteti admira mai jos:

Datorita acestei tehnologii, noile ecrane vor afisa imagini mai vii si luminoase pe display-uri de 3.3 inchi, cu un raspuns rapid la comenzi si o grosime de invidiat, chiar si pentru cele mai slim handseturi. Nici un panou touch aditional nu va fi folosit pentru aceste ecrane, scazand grosimea display-ului.

Unghiul de vizualizare wide este un alt avantaj al tehnologiei Super AMOLED, care pastreaza si culorile originale ale imaginii, economiseste energie electrica si evita motion blur-ul care apare in clipuri video.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×