Carcasa Crystal Case pentru iPhone vine cu o lentila incorporata

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.629 ori
<b>Carcasa Crystal Case pentru iPhone vine cu o lentila incorporata</b>USB Fever a pus in recent in vanzare o noua carcasa pentru iPhone, pe numele sau Crystal Case. Acest produs incorporeaza o lentila care va permite handsetului sa realizeze capturi Macro de o mai buna calitate. Carcasa este compatibila cu iPhone 3G si...

USB Fever a pus in recent in vanzare o noua carcasa pentru iPhone, pe numele sau Crystal Case. Acest produs incorporeaza o lentila care va permite handsetului sa realizeze capturi Macro de o mai buna calitate.

Carcasa este compatibila cu iPhone 3G si iPhone 3GS, iar printre dotarile sale se numara un design ergonomic, abilitatea de a proteja iPhone-ul de zgarieturi si lovituri, dar si o greutate scazuta. Crystal Case permite si accesul foarte usor la butoanele fizice de pe terminalul Apple.

Carcasa Crystal Case

La pretul de 19.99 dolari, produsul este disponibil aici, cu un cost de livrare de 2.99 dolari. Iata diferenta dintre o fotografie facuta cu un iPhone standard si apoi cu un iPhone care foloseste noua carcasa. Imediat dupa aceasta imagine puteti vedea carcasa in actiune:

Carcasa Crystal Case

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×