Qik Premium disponibil acum in Ovi Store, suportat pe Nexus One si imbunatatit

Autor:  | Publicat în:  Software 1.238 ori
<b>Qik Premium disponibil acum in Ovi Store, suportat pe Nexus One si imbunatatit</b>Celebrul serviciu de video streaming Qik a cunoscut cateva imbunatatiri si upgrade-uri de care veti fi foarte interesati. Printre ele se numara posibilitatea de a descarca aplicatia Qik Premium din Ovi Store, pe terminalele Nokia. &nbsp; &nbsp; Qik...

Celebrul serviciu de video streaming Qik a cunoscut cateva imbunatatiri si upgrade-uri de care veti fi foarte interesati. Printre ele se numara posibilitatea de a descarca aplicatia Qik Premium din Ovi Store, pe terminalele Nokia.

Qik Premium costa 4.99 dolari pe an si vine cu functii ca: descarcarea clipurilor video, scrierea pe DVD-uri, playback video la o calitate inalta si playback rapid pe conexiuni mai lente. Aflam si ca Vodafone UK are un parteneriat cu Qik, permitand clientilor operatorului sa foloseasca serviciul video prin trimiterea unui mesaj gratuit la numarul 97886, continand cuvantul "Qik".

Acelasi serviciu este acum suportat pe smartphone-urile Android Nexus One si Motorola Milestone, capabile de captura video DVD (720 x 480), cel putin cazul lui Nexus One. Tot pe lista imbunatatirilor se numara si redesignul lui Qik.com, pe baza feedback-ului oferit de public. Noul site vine cu o sectiune "Activitati Recente", care devine noua pagina Home dupa logarea utilizatorului.

"Activitati Recente" permite vizualizarea clipurilor video uploadate recent, dar si vizualizarea noilor clipuri pe care le-au realizat prietenii dumneavoastra si postarea de comment-uri la aceste clipuri.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×