Samsung prezinta imagini cu telefonul cu ecran AMOLED 3D (SCH-W960)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.012 ori
<b>Samsung prezinta imagini cu telefonul cu ecran AMOLED 3D (SCH-W960)</b>Dupa ce aflam cu cateva zile in urma ca Samsung pregateste un terminal mobil cu ecran 3D, iata ca avem si primele imagini cu acest model, pe numele sau Samsung SCH-W960. Telefonul vine cu un display WQVGA 3D AMOLED de 3.3 inchi si poate fi admirat mai...

Dupa ce aflam cu cateva zile in urma ca Samsung pregateste un terminal mobil cu ecran 3D, iata ca avem si primele imagini cu acest model, pe numele sau Samsung SCH-W960. Telefonul vine cu un display WQVGA 3D AMOLED de 3.3 inchi si poate fi admirat mai jos.

Aceste imagini live cu handsetul au fost scapate pe un forum de specialitate, impreuna cu specificatiile lui SCH-W960, desi exista contradictii cu privire la cateva dotari ale telefonului. Spre exemplu, pe acelasi forum este publicat faptul ca noul Samsung foloseste un display WVGA AMOLED de 3.2 inchi, tehnologia audio DNSe 2.0, un player DivX, dual DMB si o camera de 3 megapixeli.

sch-w960 amoled 3d

Printre specificatii se numara si un meniu 3D, iar controversa apare la capitolul diagonala ecranului, cu o diferenta de 0.1 inchi intre diferite surse. Suntem curiosi si daca acel "meniu 3D" este cu adevarat 3D sau are doar un look de noua generatie. Asteptam acum un anunt oficial din partea celor de la Samsung pentru a ne lamuri cu privire la aceste inexactitati.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×