Samsung prezinta un telefon HSUPA cu camera de 5 megapixeli

1.623 ori
<b>Samsung prezinta un telefon HSUPA cu camera de 5 megapixeli</b>Samsung Electronics a prezentat oficial un terminal mobil dotat cu camera de 5 megapixeli, in cadrul showului KES 2008 din Korea. Numele noului telefon Samsung este W600, iar lista sa de specificatii o aflati dupa imaginea de mai jos. Handsetul suporta...

Samsung Electronics a prezentat oficial un terminal mobil dotat cu camera de 5 megapixeli, in cadrul showului KES 2008 din Korea. Numele noului telefon Samsung este W600, iar lista sa de specificatii o aflati dupa imaginea de mai jos.

Handsetul suporta conectivitate HSUPA, un protocol de telefonie 3G din familia HSPA, ce ofera viteze de uplink de pana la 5.76 Mb/s. Printre dotarile acestui nou-venit se mai numara un display full touch LCD cu diagonala de 3 inchi si rezolutie WVGA (800 x 480), internet browsing full, suport T-DMB, interfata haptica si un design slim de doar 15.3 mm.

W600 va fi disponibil in aceasta luna prin LG Telecom, si prin operatorii SKT si KTF in noiembrie, deocamdata doar in Korea. Ramane de vazut daca acest nou terminal va reusi sa concureze cu rivalii proaspat anuntati de la LG, sau chiar cu modelul "infratit" anuntat recent de Samsung, M8800 Pixon, ale carui specificatii sunt relativ similare.

Sursa: Aving

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×