Sony Ericsson pregateste 4 noi telefoane pentru 2009: Yue, Frances, Athena si Filippa

2.039 ori
<b>Sony Ericsson pregateste 4 noi telefoane pentru 2009: Yue, Frances, Athena si Filippa</b>Pasiunea celor de la Sony Ericsson pentru telefoanele cu nume de cod feminin continua si iata ca reusim sa aruncam o privire asupra portofoliului companiei pentru anul 2009. Acesta include handseturi ca Rika (Walkman), Yao (inca un Walkman) si Cyber-shot...

Pasiunea celor de la Sony Ericsson pentru telefoanele cu nume de cod feminin continua si iata ca reusim sa aruncam o privire asupra portofoliului companiei pentru anul 2009. Acesta include handseturi ca Rika (Walkman), Yao (inca un Walkman) si Cyber-shot Kate. Se pare ca inca 4 terminale mobile vor completa aceasta lista, modelele Yue, Filippa, Frances si Athena.

Yue este urmasul lui K550, ambele terminale facand parte din seria Cyber-shot si putand fi admirate in maginea de mai sus. Avem de-a face cu un candybar dotat cu camera de 3.2 megapixeli, ce va sosi pe piata in primul trimestru al lui 2009. Trecand la modelul Filippa, acesta va fi un Cyber-shot de asemenea in format candybar si dotat cu suport HSUPA, 140 MB de memorie interna si functii foto ca SnapFish, BestPic, PhotoFix, detectare faciala si detectare a zambetului.

Filippa va sosi pe piata in 2009 in 3 variante de culoare: negru, argintiu si orange. In cele din urma, Frances este de asemenea un model Cyber-shot, de data aceasta un slider dotat cu GPS, mecanism activ de protectie a lentilei plus aceleasi feature-uri foto ca si Filippa. Athena apartine seriei Snapshot si va sosi in format candybar, facand parte din segmentul telefoanelor de nivel mijlociu si fiind considerat urmasul lui S302.

Sursa: Gsmdome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×