Sony Ericsson pregateste 4 noi telefoane pentru 2009: Yue, Frances, Athena si Filippa

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.015 ori
<b>Sony Ericsson pregateste 4 noi telefoane pentru 2009: Yue, Frances, Athena si Filippa</b>Pasiunea celor de la Sony Ericsson pentru telefoanele cu nume de cod feminin continua si iata ca reusim sa aruncam o privire asupra portofoliului companiei pentru anul 2009. Acesta include handseturi ca Rika (Walkman), Yao (inca un Walkman) si Cyber-shot...

Pasiunea celor de la Sony Ericsson pentru telefoanele cu nume de cod feminin continua si iata ca reusim sa aruncam o privire asupra portofoliului companiei pentru anul 2009. Acesta include handseturi ca Rika (Walkman), Yao (inca un Walkman) si Cyber-shot Kate. Se pare ca inca 4 terminale mobile vor completa aceasta lista, modelele Yue, Filippa, Frances si Athena.

Yue este urmasul lui K550, ambele terminale facand parte din seria Cyber-shot si putand fi admirate in maginea de mai sus. Avem de-a face cu un candybar dotat cu camera de 3.2 megapixeli, ce va sosi pe piata in primul trimestru al lui 2009. Trecand la modelul Filippa, acesta va fi un Cyber-shot de asemenea in format candybar si dotat cu suport HSUPA, 140 MB de memorie interna si functii foto ca SnapFish, BestPic, PhotoFix, detectare faciala si detectare a zambetului.

Filippa va sosi pe piata in 2009 in 3 variante de culoare: negru, argintiu si orange. In cele din urma, Frances este de asemenea un model Cyber-shot, de data aceasta un slider dotat cu GPS, mecanism activ de protectie a lentilei plus aceleasi feature-uri foto ca si Filippa. Athena apartine seriei Snapshot si va sosi in format candybar, facand parte din segmentul telefoanelor de nivel mijlociu si fiind considerat urmasul lui S302.

Sursa: Gsmdome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×