Samsung prezintă un video concept pentru funcția Linux on Galaxy ce se accesează via Samsung DeX

2.826 ori
<b>Samsung prezintă un video concept pentru funcția Linux on Galaxy ce se accesează via Samsung DeX</b>În acest moment flagship-urile Samsung pot fi utilizate pe post de unități desktop odată conectate prin cablu HDMI la un monitor extern și bineînțeles la dock-ul special numit Samsung DeX. Descoperim astăzi faptul că pe viitor sud-coreenii

Printre accesoriile oferite la vânzare de către Samsung pentru flagship-urile actuale avem și dock-ul Samsung DeX, dispozitiv ce ne transformă smartphone-ul din buzunar într-un soi de unitate desktop. În acest moment avem parte doar de o interfață a smartphone-ului afișată la o diagonală mare pe monitor, dar pe viitor am putea primi funcții mai avansate.

Descoperim că sud-coreenii de la Samsung lucrează la o funcție numită Linux on Galaxy, modalitate prin care va oferi un mediu ideal pentru dezvoltatori de a-și testa aplicațiile grafice. Vedem în cadrul clipului video de mai jos cum un utilizator poate rula o versiune completă a lui Ubuntu 16 (probabil 16.04 LTS) în modul DeX.

Este menționată posibilitatea de a crea proiecte în C/C++ pe baza unor linii de cod existente și vorbim practic despre funcționalitatea lui Samsung DeX de a ne permite dezvoltarea de aplicații Android folosind chiar un smartphone Android. Rămâne să aflăm extra detalii pe viitor despre acest subiect interesant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×