Samsung prezintă un video concept pentru funcția Linux on Galaxy ce se accesează via Samsung DeX

2.809 ori
<b>Samsung prezintă un video concept pentru funcția Linux on Galaxy ce se accesează via Samsung DeX</b>În acest moment flagship-urile Samsung pot fi utilizate pe post de unități desktop odată conectate prin cablu HDMI la un monitor extern și bineînțeles la dock-ul special numit Samsung DeX. Descoperim astăzi faptul că pe viitor sud-coreenii

Printre accesoriile oferite la vânzare de către Samsung pentru flagship-urile actuale avem și dock-ul Samsung DeX, dispozitiv ce ne transformă smartphone-ul din buzunar într-un soi de unitate desktop. În acest moment avem parte doar de o interfață a smartphone-ului afișată la o diagonală mare pe monitor, dar pe viitor am putea primi funcții mai avansate.

Descoperim că sud-coreenii de la Samsung lucrează la o funcție numită Linux on Galaxy, modalitate prin care va oferi un mediu ideal pentru dezvoltatori de a-și testa aplicațiile grafice. Vedem în cadrul clipului video de mai jos cum un utilizator poate rula o versiune completă a lui Ubuntu 16 (probabil 16.04 LTS) în modul DeX.

Este menționată posibilitatea de a crea proiecte în C/C++ pe baza unor linii de cod existente și vorbim practic despre funcționalitatea lui Samsung DeX de a ne permite dezvoltarea de aplicații Android folosind chiar un smartphone Android. Rămâne să aflăm extra detalii pe viitor despre acest subiect interesant.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×