Samsung prezintă un teaser video pentru phablet-ul Galaxy Note 8 ce se lansează peste fix 8 zile în New York!

884 ori
<b>Samsung prezintă un teaser video pentru phablet-ul Galaxy Note 8 ce se lansează peste fix 8 zile în New York!</b>A venit momentul să vedem și un teaser video pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 8, material de aproximativ 40 secunde în care sud-coreenii pun accentul pe mărimea acestui nou dispozitiv echipat cu stylus S-Pen. Vedem menționate cuvinte precum

Cu 8 zile rămase până la debutul lui Galaxy Note 8, cei de la Samsung decid să ne prezinte și un video teaser - material în care din păcate nu reușim să vedem phablet-ul cel nou. În schimb privim asupra unui șir de cuvinte prin care terminalul este descris, fiind pus în prim-plan cuvântul "BIG" pentru a descrie faptul că avem de-a face cu un handset de-a dreptul generos atunci când vine vorba de diagonală.

Note 8

Și așa și este pentru că Note 8 este așteptat cu un ditamai panoul AMOLED de 6.3 inch, ecran ce ne va oferi o rezoluție 2960 x 1440 pixeli și un raport al imaginii 18.5:9. Din toate leak-urile adunate la un loc am aflat că terminalul va oferi și o cameră duală în partea din spate, un scanner de amprente tot în aceeași zonă și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835.

Vom mai avea și 64 GB spațiu de stocare, 6 GB RAM și un sistem de autentificare biometrică pe bază de scanare a irisului. Nu uităm nici de stylus-ul S-Pen de nouă generație și nici de faptul că ecranul va oferi o alternativă pentru 3D Touch. Prețul ar putea depăși 1000 euro și cel mai dezamăgitor capitol pare a fi bateria, unitate de numai 3300 mAh.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×