Samsung reia procesul de update la Android Oreo pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+

5.968 ori
<b>Samsung reia procesul de update la Android Oreo pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+</b>Începutul acestei luni a venit cu o veste bună pentru posesorii de terminale Galaxy S8 și Galaxy S8+, aceea că sud-coreenii de la Samsung au dat startul procesului de update la Android 8.0 Oreo. Bucuria nu a durat prea mult pentru că Samsung

În prima săptămână a lunii februarie, posesorii de terminale Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au primit o veste tare bună, aceea că actualizarea la Android Oreo a început să fie distribuită, mai întâi către testerii beta și ulterior și către toți ceilalți. Bucuria nu a durat prea mult din păcate, asta pentru că s-a descoperit un bug serios în software-ul destinat celor două terminale, unul ce conducea la restartul dispozitivelor.

Galaxy S8 Oreo

Am aflat că se începuse lucrul la o versiune nouă și astăzi descoperim că release-ul fără probleme începe a fi distribuit către telefoanele din duo-ul S8. Un lucru important de menționat este acela că actualizarea vine într-un pachet de 530 MB pentru acei utilizatori care instalaseră deja versiunea anterioară, aceasta de față rezolvând problemele apărute. Pentru restul lumii, update-ul va trece de 1 GB.

Puteți verifica disponibilitatea actualizării direct din zona de setări ale dispozitivului vostru și este indicat să aveți bateria încărcată înainte de a purcede la update. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×