Samsung reia procesul de update la Android Oreo pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.871 ori
<b>Samsung reia procesul de update la Android Oreo pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+</b>Începutul acestei luni a venit cu o veste bună pentru posesorii de terminale Galaxy S8 și Galaxy S8+, aceea că sud-coreenii de la Samsung au dat startul procesului de update la Android 8.0 Oreo. Bucuria nu a durat prea mult pentru că Samsung

În prima săptămână a lunii februarie, posesorii de terminale Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au primit o veste tare bună, aceea că actualizarea la Android Oreo a început să fie distribuită, mai întâi către testerii beta și ulterior și către toți ceilalți. Bucuria nu a durat prea mult din păcate, asta pentru că s-a descoperit un bug serios în software-ul destinat celor două terminale, unul ce conducea la restartul dispozitivelor.

Galaxy S8 Oreo

Am aflat că se începuse lucrul la o versiune nouă și astăzi descoperim că release-ul fără probleme începe a fi distribuit către telefoanele din duo-ul S8. Un lucru important de menționat este acela că actualizarea vine într-un pachet de 530 MB pentru acei utilizatori care instalaseră deja versiunea anterioară, aceasta de față rezolvând problemele apărute. Pentru restul lumii, update-ul va trece de 1 GB.

Puteți verifica disponibilitatea actualizării direct din zona de setări ale dispozitivului vostru și este indicat să aveți bateria încărcată înainte de a purcede la update. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×