Samsung reia procesul de update la Android Oreo pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+

5.926 ori
<b>Samsung reia procesul de update la Android Oreo pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+</b>Începutul acestei luni a venit cu o veste bună pentru posesorii de terminale Galaxy S8 și Galaxy S8+, aceea că sud-coreenii de la Samsung au dat startul procesului de update la Android 8.0 Oreo. Bucuria nu a durat prea mult pentru că Samsung

În prima săptămână a lunii februarie, posesorii de terminale Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au primit o veste tare bună, aceea că actualizarea la Android Oreo a început să fie distribuită, mai întâi către testerii beta și ulterior și către toți ceilalți. Bucuria nu a durat prea mult din păcate, asta pentru că s-a descoperit un bug serios în software-ul destinat celor două terminale, unul ce conducea la restartul dispozitivelor.

Galaxy S8 Oreo

Am aflat că se începuse lucrul la o versiune nouă și astăzi descoperim că release-ul fără probleme începe a fi distribuit către telefoanele din duo-ul S8. Un lucru important de menționat este acela că actualizarea vine într-un pachet de 530 MB pentru acei utilizatori care instalaseră deja versiunea anterioară, aceasta de față rezolvând problemele apărute. Pentru restul lumii, update-ul va trece de 1 GB.

Puteți verifica disponibilitatea actualizării direct din zona de setări ale dispozitivului vostru și este indicat să aveți bateria încărcată înainte de a purcede la update. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×