Samsung ar fi comandat deja ecranele pentru Galaxy S9 (5.7 inch) și Galaxy Note 9 (6.32 inch); Iată informații!

9.874 ori
<b>Samsung ar fi comandat deja ecranele pentru Galaxy S9 (5.7 inch) și Galaxy Note 9 (6.32 inch); Iată informații!</b>Samsung Galaxy Note 8 are toate șansele să debuteze luna viitoare spre final, dar deja se discută despre Galaxy S9 și Note 9, ceea ce e fascinant. Mai mult decât atât aflăm chiar ce fel de panouri de ecran ar putea ajunge pe acele terminale.

Samsung Galaxy Note 8 are toate șansele să debuteze luna viitoare spre final, dar deja se discută despre Galaxy S9 și Note 9, ceea ce e fascinant. Mai mult decât atât aflăm chiar ce fel de panouri de ecran ar putea ajunge pe acele terminale.

Surse din industrie, rămase deocamdată anonime scriu că Galaxy S9 și S9+ vor avea diagonale de 5.7 inch și respectiv 6.22 inch, de altfel aceleași ca și actualul duo S8. Informațiile au ajuns scăpări pe filiera Samsung Display, care a primit comenzile pentru panouri. Ecranele viitoarelor flagship-uri vor fi curbate lateral și vor reduce pe cât posibil muchia superioară și inferioară, pentru a ajunge la faimosul Infinity Display.

Diferența de această data va fi că panourile vor integra și scanner de amprente, care nu a ajuns pe S8 și probabil nici pe Note 8. Samsung Display ar mai fi primit o comandă și pentru un ecran de 6.32 inch, pentru Galaxy Note 9, ceea ce înseamnă că și Note 8 ar trebui să aibă unul similar.

E știut faptul că două generații consecutive de terminale Samsung împart cam același ecran, dar fac upgrade-uri hardware interne. Și cum Note 5 și Note 7 au fost similare la ecran, Note 8 și Note 9 ar trebui la rândul lor să semene, cu un upgrade evident.

Nu pot decât să mă întreb în ce măsură se va schimbă rezoluția și dacă vedem ceva mai sus de QHD+.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×