Samsung rămâne cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel global şi în trimestrul 2

Autor:  | Publicat în:  Statistici 1.281 ori
<b>Samsung rămâne cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel global şi în trimestrul 2</b>Un studiu publicat de Counterpoint Research arată că Samsung a rămas lider global &icirc;n zona livrărilor de telefoane mobile şi de smartphone-uri &icirc;n trimestrul 2. Pe partea de smartphone-uri, Samsung a avut o cotă de 21%, &icirc;n intervalul...

Un studiu publicat de Counterpoint Research arată că Samsung a rămas lider global în zona livrărilor de telefoane mobile şi de smartphone-uri în trimestrul 2. Pe partea de smartphone-uri, Samsung a avut o cotă de 21%, în intervalul aprilie-iulie. Pe locul 2 s-a aflat Apple, cu 14%.

Huawei s-a clasat pe locul 3, cu o cotă de 9%. Xiaomi a ajuns la 5%, iar ZTE încheie top 5 cu 5%. Dacă includem în aceste cifre şi modele de tip feature phone, atunci Samsung e lider global, cu o cotă de 19% din livrările trimestrului 2. Apple ocupa locul 2 în aceste condiţii, cu 10%, iar Huawei e pe locul 3, cu 7%. Nokia are rezervat locul 4 aici, cu 6%, iar LG, TCL (Alcatel), ZTE şi Xiaomi sunt la egalitate, cu 4%.

Statistici

Samsung rămâne lider nu doar global, ci şi pe majoritatea continentelor. Totuşi, în America de Nord Apple domina, cu o cotă de 31%, iar Samsung e pe locul 2, cu 24%, în vreme ce LG are o cotă de 15%. ZTE e pe locul 4 pe continentul american, iar TCL pe 5. Trebuie să menţionăm că smartphone-urile reprezintă 75% din livrările de telefoane la nivel global în trimestrul 2, iar 50% dintre aceste smartphone-uri sunt modele cu suport 4G LTE.

Samsung rămâne cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel global şi în trimestrul 2

Suntem siguri că influenţa proaspăt lansatelor iPhone 6s şi 6s Plus se va face simţită în următoarele luni.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×