LG Nexus 5X ajunge pe masa de certificare a celor de la FCC; aflăm și dimensiunile noului device

1.791 ori
<b>LG Nexus 5X ajunge pe masa de certificare a celor de la FCC; aflăm și dimensiunile noului device</b>Cu doar 3 zile rămase p&acirc;nă la anunțul oficial al noilor terminale Nexus, iată că astăzi aflăm noi informații despre unul dintre aceste modele ce ni se pregătesc. Mai precis, ni se dezvăluie că LG Nexus 5X tocmai ce a ajuns pe masa de...

Cu doar 3 zile rămase până la anunțul oficial al noilor terminale Nexus, iată că astăzi aflăm noi informații despre unul dintre aceste modele ce ni se pregătesc. Mai precis, ni se dezvăluie că LG Nexus 5X tocmai ce a ajuns pe masa de teste a celor de la FCC, agenția americană ce se ocupă cu certificarea de terminale mobile.

Din câte aflăm, noul telefon va fi cunoscut în funcție de regiune sub numele de cod LG-H790, respectiv LG-H791. În același timp, odată cu listarea telefonului de către FCC, sunt scoase la iveală și dimensiunile oficiale ale device-ului dezvoltat de către Google în parteneriat cu LG Electronics.

LG Nexus 5X ajunge pe masa de certificare a celor de la FCC; aflăm și dimensiunile noului device

LG Nexus 5X va avea o lungime de 146.9 mm, respectiv o lățime de 72.5 mm, dimensiuni un pic mai mari față de cele ale vechii generații (137.9 x 69.2 mm). Desigur, această creștere se datorează ecranului ceva mai mare, acesta fiind o unitate de 5.2 inch care cel mai probabil va oferi o rezoluție Full HD.

Un lucru pe care nu mulți dintre voi îl veți aprecia, este acela că bateria lui Nexus 5X nu va fi înlăturabilă. Cum vi se pare până în acest moment, noul smartphone pregătit de Google?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×