Samsung redeschide magazinul Experience Store din București, promite service rapid şi gravură laser pe produse

1.247 ori
<b>Samsung redeschide magazinul Experience Store din București, promite service rapid şi gravură laser pe produse</b>Samsung şi-a redeschis magazinul Experience Store, care fusese primul magazin al companiei sud-coreene din România şi Europa de Est. Locaţia a fost regândită cu un design modern, iar redeschiderea s-a făcut în parteneriat cu Avenir Telecom

Samsung şi-a redeschis magazinul Experience Store, care fusese primul magazin al companiei sud-coreene din România şi Europa de Est. Locaţia a fost regândită cu un design modern, iar redeschiderea s-a făcut în parteneriat cu Avenir Telecom, care are experienţă de 21 de ani în România prin lanţul de magazine Internity.

Samsung Experience Store

Magazinul se află în Băneasa Shopping City şi are rolul de locaţie flagship pentru brandul sud coreean. Aduce şi câteva noutăţi precum Customer Service Level 2 şi Service Desk. Prima dintre ele va permite să aveţi acces la service într-o oră, dar şi să vă personalizaţi produsele cu gravură laser.

Samsung Experience Store

Există şi Service Desk, prin care puteţi cumpăra produsul dorit (ceas, tabletă, telefon, laptop, headset VR) şi să primiţi un tutorial pentru el, dar şi o setare a produsului, transfer de date şi actualizarea la cel mai nou soft. De asemenea puteţi beneficia de reinstalarea de soft, preda şi prelua produsul lăsat în service prin acest serviciu.

Samsung Experience Store

Noul spaţiu este aerisit şi bine organizat, are standuri speciale dedicate lui Samsung Galaxy Note 8, Note 9, Galaxy S9 si S9+, Galaxy A9 (2018) şi alte produse noi Samsung., Un perete întreg este dedicat numai accesoriilor, huselor în special, cu cele mai variate texturi şi culori. Este şi o zonă specială cu accesorii muzicale, căşti, dar şi o zonă foto, cu camere de acţiune, cu captură la 360 de grade sau aparate foto.

Din ce văd pe site-ul oficial al magazinului vor fi şi ceva reduceri şi oferte speciale, pe care le veţi aflat chiar la reprezentanţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×