Samsung Galaxy M20 ajunge și pe piața din Indonezia; Începe extinderea globală a produsului

Autor:  | Publicat în:  Samsung 824 ori
<b>Samsung Galaxy M20 ajunge și pe piața din Indonezia; Începe extinderea globală a produsului</b>Pe final de lună ianuarie cei de la Samsung lansau un produs tare apreciat de către public pe piața din India și anume Galaxy M20, un phablet cu baterie generoasă, ecran Full HD și cameră duală în spate ce se vinde la ora actuală pentru

Pe final de lună ianuarie cei de la Samsung lansau un produs tare apreciat de către public pe piața din India și anume Galaxy M20, un phablet cu baterie generoasă, ecran Full HD și cameră duală în spate ce se vinde la ora actuală pentru doar euro. După cum era de așteptat, sud-coreenii încep extinderea produsului la nivel global, următoarea țară de pe listă fiind Indonezia unde device-ul va ajunge la vânzare de 14 februarie.

În această țară prețul de comercializare va fi de 175 euro, cu mențiunea că doar varianta cu 3 GB RAM + 32 GB stocare flash va fi disponibilă la vânzare. În comparație același model cu 3 GB RAM se vinde în India pentru doar 135 euro. Mai aflăm și faptul că în lunile următoare telefonul va ajunge oficial și în Rusia, dar și în Emiratele Arabe Unite.

Ca dotări, Galaxy M20 oferă ecran FHD+ de 6.3 inch, baterie de 5000 mAh, procesor Exynos 7904, cameră selfie de 8 megapixeli și cameră duală de 13 mpx (f/1.9) + 5 mpx în spate. Acesta are și scanner de amprente, iar încărcarea bateriei se realizează prin portul USB-C la 15W.

Să vedem dacă ajunge și în România curând! 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×