Samsung renunță la unul dintre numeroasele procese cu Apple... duelul legal continuă!

1.190 ori
<b>Samsung renunță la unul dintre numeroasele procese cu Apple... duelul legal continuă!</b>Sunteți probabil la curent cu faptul că Apple și Samsung au ceva de împărțit, când vine vorba de brevete și originalitate în design. Ei bine, duelul companiilor este acum unul legal, cu avocați și tot tacâmul, iar povestea a căpătat amploare...

Sunteți probabil la curent cu faptul că Apple și Samsung au ceva de împărțit, când vine vorba de brevete și originalitate în design. Ei bine, duelul companiilor este acum unul legal, cu avocați și tot tacâmul, iar povestea a căpătat amploare în aprilie, atunci când Samsung a răspuns la acuzele Apple cu un contra-proces ce includea 10 termeni de inculpare.

Acum aflăm că Samsung a renunțat la acest contra-proces încă din data de 30 iunie, conform celor de la Bloomberg. Asta nu înseamnă că războiul legal dintre cei doi giganți s-a sfârșit de vreme ce producătorii de smartphone-uri au încă bătălii de dat în sala de judecată în Japonia, Germania, Marea Birtanie și Coreea de Sud.

Astfel s-a simplificat doar procesul din SUA deocamdată și problemele între acești doi parteneri continuă, în vreme ce tot mai multe zvonuri apar cu privire la alte variante de companii la care Apple ar putea apela pentru a înlocui Samsung. Să însemne acest lucru că nu vom vedea prea curând un iPhone sau iPad cu ecran AMOLED?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×