Premiantul Microsoft: Windows Phone 7 primește distincții pentru excelență În design (IDEA)

1.347 ori
<b>Premiantul Microsoft: Windows Phone 7 primește distincții pentru excelență În design (IDEA)</b>în ciuda faptului că interfața Metro a lui Windows Phone a fost criticată, fiind considerată de către unii specialiști neatractivă sau plictisitoare, iată că produsul celor de la Microsoft primește acum premii pentru excelență în design....

în ciuda faptului că interfața Metro a lui Windows Phone a fost criticată, fiind considerată de către unii specialiști neatractivă sau plictisitoare, iată că produsul celor de la Microsoft primește acum premii pentru excelență în design. Personal, consider Metro o evoluție enormă față de interfața lui Windows Mobile, iar WP7 este un ecosistem mai stabil și mai prietenos.

Premiile Internaționale pentru Excelență în Design au fost decernate pentru acest sistem mobil de operare de către Societatea Designerilor Industriali din America. Windows Phone 7 a obținut nu mai puțin 3 distincții, în următoarele categorii:

- medalia de aur în secțiunea Experiențe Interactive ale Produsului
- argint la categoria Cercetare
- bronz la Strategie de Design

Printre categoriile care au mai fost premiate se numără și soluții casnice, ambalaje, grafică, transport, metode de recreere și productivitate. A existat și o secțiune de divertisment unde printre finaliști s-au numărat și consola Xbox 360 de 250 GB, sistemul de gaming Kinect de la Microsoft și căștile Beats by Dr. Dre.

Aici găsiți toți premianții.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×