Samsung S3850 Corby II e real, iată cum arată urmașul hitului din 2009

2.451 ori
<b>Samsung S3850 Corby II e real, iată cum arată urmașul hitului din 2009</b>E știut faptul că Samsung Corby a fost unul dintre cele mai populare telefoane ale ultimilor ani în țara noastră, astfel că vă veți bucura să aflați că va exista și un Corby II. Dacă acesta va fi prezentat la Mobile World Congress 2011 nu...

E știut faptul că Samsung Corby a fost unul dintre cele mai populare telefoane ale ultimilor ani în țara noastră, astfel că vă veți bucura să aflați că va exista și un Corby II. Dacă acesta va fi prezentat la Mobile World Congress 2011 nu știm încă, dar deocamdată avem câteva detalii despre handset, mulțumită celor de la GSMArena.

Cunoscut și drept Samsung S3850, Corby II a fost descoperit pe web printr-o scăpare a celor de la Samsung, care au uitat în cache-ul site-ului acest telefon. Se pare că el va fi disponibil în două variante localizate, S3850L și S3853, dar nu știm încă dacă vor exista diferențe între aceste modele. Deocamdată aflăm că terminalul suportă Java, ar putea folosi interfața TouchWiz și browserul Dolphin.

Din măsurătorile celor de la GSMArena rezultă că noul Corby va avea un ecran QVGA cu rație a aspectului de 4:3, ca și predecesorul său. Pe lângă Corby II, au mai fost descoperite și telefoanele de mai jos, Samsung Nari E2230 (va sosi doar în Rusia) și Caruso E2330.

 Samsung S3850 Corby II e real, iată cum arată urmașul hitului din 2009

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×