Windows Phone 7, considerat și de experți alternativa ideală pentru Nokia; MeeGo din nou criticat!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.889 ori
<b>Windows Phone 7, considerat și de experți alternativa ideală pentru Nokia; MeeGo din nou criticat!</b>După cum am afirmat și noi în nenumărate rânduri, Nokia și-ar face un mare bine dacă ar face trecerea de la Symbian și mult-amânatul MeeGo la Windows Phone 7 sau Android. Iată că și analiști precum Adnaan Ahmad, de la Banca Berenberg afirmă...

După cum am afirmat și noi în nenumărate rânduri, Nokia și-ar face un mare bine dacă ar face trecerea de la Symbian și mult-amânatul MeeGo la Windows Phone 7 sau Android. Iată că și analiști precum Adnaan Ahmad, de la Banca Berenberg afirmă acum că WP7 e o alternativă ideală pentru finlandezi. Motivele le aflăm mai jos!

în primul rând, o colaborare cu Microsoft i-ar permite producătorului de telefoane să pătrundă în sfârșit pe piața nord-americană și nu cu vânzări neînsemnate, ca până acum. Astfel, poate vor dispărea și neplăceri precum amânarea și anularea unor telefoane ca E7 sau X7 peste Ocean. De asemenea, Nokia are și avantajul faptului că îl are pe Stephen Elop CEO, acesta fiind un fost director al unei secțiuni Microsoft.

Acestea sunt mai mult decât idei sau sugestii, Ahmad trimițând recent și o scrisoare deschisă către Nokia, în care își exprima nemulțumirile și propunerile. MeeGo este criticat aspru de către analist, fiind considerat "cea mai mare glumă din industria tech" și un motiv pentru care Nokia va fi surclasată de Apple și producătorii de terminale Android.

Nici Android nu ar fi o variantă rea pentru finlandezi, în vreme ce Symbian ar putea fi folosit în continuare, dar doar pe modelele low-end. Ce va alege Nokia sau dacă își va menține neschimbat cursul către dezastru, vom afla pe 11 februarie, după întâlnirea acționarilor companiei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×