Nokia te avertizeaza in legatura cu incarcarea bateriei telefonului

3.768 ori
<b>Nokia te avertizeaza in legatura cu incarcarea bateriei telefonului</b>Trebuie sa recunoastem ca toti facem acelasi lucru, cand vine vorba de incarcarea telefonului mobil. Este vorba despre lasarea telefonului la incarcat mai multe ore decat este necesar, eventual de-a lungul noptii. Telefonul are nevoie de doar 4 ore pentru...

Trebuie sa recunoastem ca toti facem acelasi lucru, cand vine vorba de incarcarea telefonului mobil. Este vorba despre lasarea telefonului la incarcat mai multe ore decat este necesar, eventual de-a lungul noptii.

Telefonul are nevoie de doar 4 ore pentru a fi incarcat, deci cei care se gandesc ca o noapte de incarcare este standardul vor trebui sa isi schimbe obiceiurile. O astfel de incarcare ar fi o risipa de electricitate si ar dauna bateriei, dupa cum arata ultimele studii de la Nokia. Compania finlandeza incearca in mod constant sa isi imbunatateasca tehnologia si este pe cale de a lansa un sistem care iti va aminti ca este momentul sa scoti incarcatorul din priza.

Incepand cu modelele 1200, 1208 si 1650, telefoanele Nokia vor fi echipate cu un sistem special de monitorizare, care va va avertiza audio si va afisa o alerta pe display, indicandu-va sa scoateti incarcatorul din priza. Nu stim inca daca optiunea poate fi dezactivata, sau daca telefonul isi va continua alerta audio, daca nu respectati indicatiile de pe ecran. Totusi aceasta idee inovatoare ar putea prelungi viata bateriei telefonului dumneavoastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×