Samsung Galaxy Note atinge 1 milion de unități livrate la nivel global, este gata să cucerească "iPhoneland"

1.631 ori
<b>Samsung Galaxy Note atinge 1 milion de unități livrate la nivel global, este gata să cucerească "iPhoneland"</b>Samsung Galaxy Note este un device cu care sunteți cu siguranță familiari, atât datorită numeroaselor spoturi TV, cât și recenziei noastre de aici. Nici tabletă, nici telefon, acest terminal cu ecran de 5.3 inch tocmai a atins 1 milion de...

Samsung Galaxy Note este un device cu care sunteți cu siguranță familiari, atât datorită numeroaselor spoturi TV, cât și recenziei noastre de aici. Nici tabletă, nici telefon, acest terminal cu ecran de 5.3 inch tocmai a atins 1 milion de unități livrate la nivel mondial, conform purtătorilor de cuvânt Samsung. și asta fără să punem la socoteală SUA, țara în care urmează să debuteze Note în curând.

Cu un design similar cu al lui Galaxy S II, Galaxy Note surprinde plăcut prin numeroase aspecte, de la rezoluția de 800 x 1280 pixeli a ecranului Super AMOLED, la camera foarte bună de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080p. Terminalul vine și cu un stylus, care permite scrierea rapidă de notițe, realizarea de screenshoturi folosind butonul sau încorporat sau chiar desenul pentru cei care se pricep. Era de așteptat ca un astfel de produs inedit să aibă vânzări impresionante, oferind o experiență unică față de rivalii săi.

HTC, Motorola, LG și chiar Apple nu au încă un produs care să împace atât de bine ideea de tableta și telefon simultan, deși la un moment dat Dell Streak a făcut o încercare de acest gen, chiar inainte de Note. Din câte am înțeles și Lenovo ar pregăti un gadget similar, iar asemănările cu Galaxy Note mă duc cu gândul la o clonă, sincer să fiu. Cu vânzări de 1 milion de unități și SUA pregătită de lansare, ce îl poate opri pe Galaxy Note să mai adauge câteva milioane de unități la zecile vândute de Galaxy S II și Galaxy S?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×