Samsung SGH-F700V gata de lansare prin Vodafone

2.547 ori
<b>Samsung SGH-F700V gata de lansare prin Vodafone</b>Tineti minte terminalul mobil Samsung F700 Ultra Smart? Acesta s-a facut remarcat printr-o lista impresionanta de specificatii tehnice si iata-l acum, gata de lansarea prin intermediul operatorului Vodafone. Au trecut mai bine de 7 luni de cand acest...

Tineti minte terminalul mobil Samsung F700 Ultra Smart? Acesta s-a facut remarcat printr-o lista impresionanta de specificatii tehnice si iata-l acum, gata de lansarea prin intermediul operatorului Vodafone.

Au trecut mai bine de 7 luni de cand acest telefon a fost anuntat in cadrul showului 3GSM din februarie, iar producatorul handsetului nu ne-a oferit nici date de lansare, nici imagini in premiera cu terminalul. Totusi vesti au inceput sa soseasca in legatura cu noul Samsung, avand in vedere ca acesta face parte din oferta promotionala de Craciun a celor de la Vodafone. Terminalul suporta conectivitate GSM 900/1800/1900, UMTS si HSDPA de pana la 7.2 Mbps si include o tastatura QWERTY glisanta.

De asemenea F700V este dotat cu un display TFT touchscreen de 2.78 inch, la 256.000 de culori si o rezolutie de 240 x 440 pixeli. Terminalul incorporeaza o camera de 5 megapixeli dotata cu autofocus si o camera secundara destinata video convorbirilor. Noul Samsung suporta browsing HTML si include un slot pentru carduri de memorie microSD, totul intr-un ambalaj care masoara 104 x 50 x 16.4mm. Se pare ca va exista o competitie acerba in perioada Sarbatorilor de iarna si va fi interesant sa urmarim duelul Vodafone al lui Samsung SGH-F700V, confruntat cu LG KU990 Viewty si Nokia N95 8GB.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×