Iphone in Europa! O reclama germana prezinta un iPhone 3G de 16GB

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.927 ori
<b>Iphone in Europa! O reclama germana prezinta un iPhone 3G de 16GB</b>Reclama din imaginea urmatoare este dupa cum banuim o editare in Photoshop, care initial a fost considerata autentica, provenind de la T-Mobile Germania. Aceasta indica sosirea iminenta pe piata europeana a unui iPhone de 16GB cu suport 3G (HSDPA si...

Reclama din imaginea urmatoare este dupa cum banuim o editare in Photoshop, care initial a fost considerata autentica, provenind de la T-Mobile Germania.

Aceasta indica sosirea iminenta pe piata europeana a unui iPhone de 16GB cu suport 3G (HSDPA si UMTS). Conform aceleiasi reclame terminalul va poposi in magazinele din Germania in data de 12 noiembrie 2007. Afisul publicitar anunta viteze de download atinse de telefon de pana la 3.6Mbps si un pret de 687 de dolari. Cumpararea handsetului va aduce clientului si un voucher iTunes si diferite planuri tarifare.

Pachetele de tarife vor costa intre 69-96 de dolari pe luna, diferenta de pret fiind data de numarl mai mare de minute si mesaje incluse. Operatorii europeni nu au fost inca anuntati pentru lansarea lui iPhone, dar, neoficial Financial Times a afirmat ca T-Mobile a fost deja selectat ca operatorul ales pentru iPhone in Germania. Intr-un final avem de-a face doar cu un zvon, iar afisul este cu siguranta opera unui fan iPhone, destul de priceput la lucrul cu Photoshop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×