Samsung SGH-i570 se va lansa in curand

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.340 ori
<b>Samsung SGH-i570 se va lansa in curand</b>Conform ultimelor zvonuri, cel mai nou smartphone produs de Samsung, SGH-i570 se va lansa in viitorul apropiat. O astfel de veste ne face sa privim cu mai mult interes specificatiile tehnice ale terminalului, descoperind un handset promitator. Iata-l in...

Conform ultimelor zvonuri, cel mai nou smartphone produs de Samsung, SGH-i570 se va lansa in viitorul apropiat. O astfel de veste ne face sa privim cu mai mult interes specificatiile tehnice ale terminalului, descoperind un handset promitator. Iata-l in imaginea urmatoare:

i570 ruleaza Symbian 9.1 si include o tastatura QWERTY, suportand conectivitate Wi-Fi, HSDPA, EDGE si Bluetooth. Noul Samsung este dotat cu o memorie interna de 160MB, care se poate mari in functie de preferintele utilizatorului, cu ajutorul cardurilor de memorie microSD. Terminalul va include o camera de 2 megapixeli, dar si o camera secundara VGA, toate intr-un ambalaj slim care defineste un handset cu o grosime de doar 16mm.

Persoanele familiare cu modelul SGH-i620 vor avea cu siguranta senzatia de deja-vu, la o prima privire aruncata noului model si nu se vor insela. La urma urmei, terminalele sunt foarte asemanatoare ca design, iar ca deosebire principala este faptul ca i620 ruleaza sistemul de operare Windows Mobile. Alegerea se reduce intr-un final la OS-ul inclus, atunci cand 2 terminale au atat de multe feature-uri in comun.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×