Detalii despre telefonul Haier Sterling

1.756 ori
<b>Detalii despre telefonul Haier Sterling</b>In timp ce terminale ca iPhone, Nokia N95 si Motorola RAZR 2 sunt mereu in centrul atentiei, o serie de producatori mai putin cunoscuti se pierd in multimea de lansari si evenimente generate de numele mari ale industriei mobile. Printre acesti producatori...

In timp ce terminale ca iPhone, Nokia N95 si Motorola RAZR 2 sunt mereu in centrul atentiei, o serie de producatori mai putin cunoscuti se pierd in multimea de lansari si evenimente generate de numele mari ale industriei mobile. Printre acesti producatori se numara si Haier, care incearca sa cucereasca piata americana cu modelul din imaginea urmatoare:

Terminalul, numit Sterling, este o versiune a telefonului ce a consacrat Haier, Elegance. Noul handset include o camera de 1.3 megapixeli, un display OLED, jack de 3.5mm pentru casti, radio FM si slot pentru carduri de memorie microSD. Pentru cei care au adorat conceptul Elegance, dar nu au apreciat tastatura neobisnuita, noul model va fi o a doua sansa data producatorului. Speram ca Haier va pastra pretul de 199.99 dolari, in toate tarile in care isi va lansa terminalul, reusind isi promoveze brandul prin produse de top.

Potentialii cumparatori ai unui Sterling nu vor aprecia mecanismul de navigare pe care telefonul il pune la dispozitie sub display, preferand utilizarea creativa a tastelor 2 si 8 in cazul lui Elegance. Terminalul din imaginea de mai sus este ideal daca este achizitionat impreuna cu un abonament, pentru a scadea pretul pachetului complet. Un Sterling la liber nu este cea mai stralucita idee, deoarece exista telefoane Sony Ericsson mult mai dotate, la acelasi pret si la liber. Pana la o ascensiune a brandului Haier, ne multumim cu admirarea imaginilor care prezinta terminalul Sterling.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×