E-Ten Glofiish X800, GPS Pocket PC Phone, aprobat de FCC

Autor:  | Publicat în:  Eten 2.438 ori
<b>E-Ten Glofiish X800, GPS Pocket PC Phone, aprobat de FCC</b>Tineti minte telefonul E-Ten Glofiish X800 prezentat la CeBIT 2007? Da, acel terminal care suporta conectivitate HSDPA/WCDMA de mare viteza si rula Windows Mobile 6... Ei bine FCC, a "binecuvantat" noul E-ten, pe care-l puteti admira in imaginea...

Tineti minte telefonul E-Ten Glofiish X800 prezentat la CeBIT 2007? Da, acel terminal care suporta conectivitate HSDPA/WCDMA de mare viteza si rula Windows Mobile 6... Ei bine FCC, a "binecuvantat" noul E-ten, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Modelul X800 va sosi impreuna cu un stylus, o bateri,e cablu USB si adaptor AC si va oferi suport pentru serviciile VoIP, dar si pentru convorbiri video. Terminalul este dotat cu indicatori LED pentru Bluetooth, WLAN sau GPS, astfel ca va veti da seama cu usurinta care dintre acestea este folosit. Noul E-Ten include un speakerphone si slot pentru carduri de memorie microSD si evident, numeroase softuri, de la Internet Explorer si Windows Live Messenger la File Explorer si Windows Media Player.

Exista si o foarte utila functie Transcriber inclusa in terminal, care va va permite sa scrieti cu stylusul, oriunde v-ati afla. Dupa scrierea unei propozitii, caracterele folosite vor fi transformate automat in caractere tiparite pe ecran. X800 integreaza si un sistem de navigare prin GPS, facandu-l ideal pentru soferii care calatoresc mult. Combinati acest feature cu functia Location SMS (permite updatarea persoanelor apropiate din agenda cu traseul pe care il urmati), pentru a obtine reteta succesului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×