Samsung SHW-M100S, un nou telefon Android 2.1, in companie feminina

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.849 ori
<b>Samsung SHW-M100S, un nou telefon Android 2.1, in companie feminina</b>Telefoanele asiatice sunt cele mai norocoase, de vreme ce de fiecare data cand sunt lansate, ele sunt insotite de fotomodele sexy. Este si cazul noului Samsung SHW-M100, care ruleaza Android 2.1 si este deocamdata lansat in Corea de Sud. Acesta este...

Telefoanele asiatice sunt cele mai norocoase, de vreme ce de fiecare data cand sunt lansate, ele sunt insotite de fotomodele sexy. Este si cazul noului Samsung SHW-M100, care ruleaza Android 2.1 si este deocamdata lansat in Corea de Sud.

Acesta este primul telefon Android 2.1 anuntat de Samsung in tara sa de bastina, el urmand sa soseasca pe piata in martie, prin SK Telecom. M100S vine cu un procesor de 800 MHz, un display touchscreen AMOLED de 3.7 inchi (WVGA), o camera de 5 megapixeli cu suport pentru inregistrare video 720p si GPS.

Printre dotarile sale se mai numara suportul WiFi 802.11n, televiziunea mobila T-DMB, compatibilitatea DivX, un jack audio de 3.5 mm si interfata TouchWiz. Terminalul dispune si de Social Networking Service (SNS) si ofera acces la Android Market, pentru descarcarea aplicatiilor necesare. Pretul sau este deocamdata necunoscut.

Samsung SHW-M100S

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×