Telefoane pentru varstnici si persoane cu dizabilitati, acum si in Romania

5.986 ori
<b>Telefoane pentru varstnici si persoane cu dizabilitati, acum si in Romania</b>Desi la nivel international exista destul de multe modele de aceste gen, Romania sufera la capitolul telefoane destinate celor in varsta sau persoanelor cu dizabilitati. Iata ca acum si acest segment de public beneficiaza de terminale mobile, dupa cum ne...

Desi la nivel international exista destul de multe modele de aceste gen, Romania sufera la capitolul telefoane destinate celor in varsta sau persoanelor cu dizabilitati. Iata ca acum si acest segment de public beneficiaza de terminale mobile, dupa cum ne informa Cristian Deaconu printr-un mail cu cateva zile in urma.


Telefoanele sunt disponibile prin magazinul online dualGSM, la aceasta adresa  si au preturi ce pornesc de la 399 RON
. Handseturile dispun de tastaturi de mari dimensiuni, display-uri cu contrast marit si caractere de dimensiuni mari, pentru a fi mai usor utilizate de varstnici. In plus, aceste telefoane vin cu taste speciale SOS, care permit apelarea unui numar de urgenta prestabilit printr-o apasare de buton, chiar daca telefonul are tastatura blocata sau este oprit.

Telefoane pentru varstnici si persoane cu dizabilitati, acum si in Romania

Deocamdata sunt disponibile 2 modele de acest gen prin dualGSM (TG102 si L99), dar magazinul urmareste lansare a inca 3 modele mai performante. Detalii despre TG102 aflati de aici, cu mentiunea ca bateria sa rezista pana la 10 ore de convorbire, iar L99 este detaliat aici , el sosind cu o baterie similara, dar si cu functii mai avansate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×