Samsung și HTC la momentul adevărului; Telefoanele lor sunt trecute prin benchmark-uri nemasluite!

Autor:  | Publicat în:  Benchmark 1.609 ori
<b>Samsung și HTC la momentul adevărului; Telefoanele lor sunt trecute prin benchmark-uri nemasluite!</b>A existat un adevărat scandal cu privire la Samsung și benchmark-uri aparent măsluite pe Galaxy Note 3, mai ales în AnTuTu. Ei bine, acum un startup pe numele de GameBench a reușit să ofere teste sintetice relevante pentru terminalele de top HTC și...

A existat un adevărat scandal cu privire la Samsung și benchmark-uri aparent măsluite pe Galaxy Note 3, mai ales în AnTuTu. Ei bine, acum un startup pe numele de GameBench a reușit să ofere teste sintetice relevante pentru terminalele de top HTC și Samsung. Hai să vedem cum s-au descurcat acestea:

Fondatorii companiei GameBench provin de la companii că ARM și MediaTek, deci au o experiență solidă în spate. Ei au creat un test de performanță în care nu se poate trișa și care poate fi folosit ca etalon pentru celelalte benchmark-uri. Aplicația e încă în faza beta și va fi lansată de abia în primul trimestru al lui 2014. Deocamdată avem scoruri pentru Galaxy S4 și HTC One în acest test și rezultatele sunt interesante.

Samsung și HTC la momentul adevărului; Telefoanele lor sunt trecute prin benchmark-uri nemasluite!

Spre deosebire de testele benchmark standard, GameBench rulează aplicația sa în fundal în vreme ce jucăm un joc. Măsurătorile efectuate sunt legate de consumul de baterie, de o medie a FPS-urilor și alte coeficiente. Măsurătorile se aplică pe jocuri diferite și se observă că telefonul Samsung obtine un gameplay cu frame rate mai bun, dar consumă și mai multă baterie.

Samsung și HTC la momentul adevărului; Telefoanele lor sunt trecute prin benchmark-uri nemasluite!

Scorul final al lui Galaxy S4 în GameBench a fost de 3696, în vreme ce HTC One a atins 2840. Cu această ocazie se pare că s-a descoperit că HTC ar fi măsluit scorurile din GFX Bench cel puțin, atingând un frame rate ireal, în vreme ce HTC One atinge de fapt doar 19 FPS în Minion Rush de exemplu. Ce părere aveți despre aceste teste?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×