Samsung Galaxy S4 trișează În benchmark-uri conform experților de la Anandtech

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.740 ori
<b>Samsung Galaxy S4 trișează În benchmark-uri conform experților de la Anandtech</b>Cei de la Anandtech au descoperit că Samsung trișează în benchmark-uri, pentru a obține rezultate superioare față de rivalii săi. E vorba despre faptul că producătorul sud-coreean permite GPU-ului de pe terminalul său să opereze la o...

Cei de la Anandtech au descoperit că Samsung trișează în benchmark-uri, pentru a obține rezultate superioare față de rivalii săi. E vorba despre faptul că producătorul sud-coreean permite GPU-ului de pe terminalul său să opereze la o frecvență ridicată în aceste benchmark-uri, față de frecvența normală.

AnandTech a testat varianta Exynos 5 Octa a lui S4 și a descoperit că procesorul grafic are o frecvență de 480 MHz atunci când sunt jucate jocuri. Atunci când era deschis un benchmark, frecventa ajungea brusc la 532 MHz, acest salt fiind descoperit în GLBenchmark 2.5.1, AnTuTu și Quadrant. Astfel, se înregistrează o creștere a performanței în benchmark de peste 11%.

Benchmark Samsung

După cum bine știți, la fiecare review noi recomandăm să nu vă luați doar după benchmark-uri, ci după funcționarea de zi cu zi a unui terminal. Această customizare mă face să mă întreb de ce nu ne permite Samsung să folosim frecventa maximă a procesorului grafic la jocuri, pentru a beneficia de o performanță mai bună. Totul de dragul unor laude in plus?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×