Aplicația Google Translate primește un update bine-venit; de acum Înainte putem purta o conversație audio cu un străin

1.742 ori
<b>Aplicația Google Translate primește un update bine-venit; de acum Înainte putem purta o conversație audio cu un străin</b>Așa cum sugerează și titlul, aplicația Google Translate disponibilă în Play Store, a primit un update foarte important. Mai exact, odată cu instalarea acestei actualizări veți putea purta o conversație audio cu o persoană ce vorbește o limbă...

Așa cum sugerează și titlul, aplicația Google Translate disponibilă în Play Store, a primit un update foarte important. Mai exact, odată cu instalarea acestei actualizări veți putea purta o conversație audio cu o persoană ce vorbește o limbă străină.

Această funcție este foarte folositoare în cazurile în care ne vedem nevoiți să aplicăm la o astfel de soluție, mai exact, apăsând pe butonul audio putem înregistra un mesaj care apoi va fi redat în limba dorită. în acest fel nu ne vom mai întâmpina bariere lingvistice atunci când vom călători, și vom avem nevoie de informații cu privire la diverse locații sau obiective turistice. Desigur, pentru a putea folosi aplicația veți avea nevoie de o conexiune la internet activă pe tot timpul conversației.

De asemenea, lista de limbi din care putem alege este foarte variată, lucru ce este mai mult decât binevenit. O astfel de aplicație este disponibilă și pentru Samsung Galaxy S4, și poartă numele de S-Translator. Totodată, mai avem la dispoziție încă 2 metode de traducere, fie prin scanarea unui text, fie prin scrisul de mână. Ca extra funcții, observăm posibilitatea de a traduce SMS-urile primite, și prezența unui vocabular. Puteți descărca aplicația de aici - Google Translate.

Mulțumim pentru pont lui Gabriel Bobon!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×