Samsung și HTC se atacă pe Twitter pe tema review-urilor negative; Intervine și LG!

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.259 ori
<b>Samsung și HTC se atacă pe Twitter pe tema review-urilor negative; Intervine și LG!</b>Se pare că atunci când se decernează premii pentru cel mai tare smartphone al anului apele devin tulburi. Ieri HTC One a fost numit "cel mai tare telefon din 2013" de către autorităti telecom britanice, după care HTC UK s-a bucurat pe Twitter de...

Se pare că atunci când se decernează premii pentru cel mai tare smartphone al anului apele devin tulburi. Ieri HTC One a fost numit "cel mai tare telefon din 2013" de către autorităti telecom britanice, după care HTC UK s-a bucurat pe Twitter de premiu. Apoi Samsung a intervenit cu un comentariu ironic, iar HTC a replicat acid.

E vorba de contul Twitter HTC UK și Samsung UK, aceștia din urmă afirmând că deși HTC One a câștigat acel premiu, brațele celor de la Samsung erau pline de alte 3 distincții. HTC Marea Britanie a răspuns sec și scurt, afirmând că se simte mâna studenților plătiți să scrie review-uri critice și false la adresa produselor rivale. Tot HTC UK indemna Samsung să le crească plata acelor studenți.

Samsung și HTC se atacă pe Twitter pe tema review-urilor negative; Intervine și LG!

LG UK a răspuns cu un meme, care spunea simplu "it's just a phone" (e doar un telefon), asociat cu un link către o pagină care îl indică pe Nexus 4 drept "cel mai bun device Google". Ar fi mai fi lipsit să intre și Sony pe fir să ne amintească faptul că are telefoane rezistente la apă și difuzoare și display-uri destul de bune, iar Motorola putea să se laude cu viitorul său X Phone. Personal consider că răspunsul celor de la HTC e cel mai dur, dar și potrivit din întreaga discuție. Voi ce credeți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×