Samsung și performanțele diviziei de telefoane mobile În T3 2012

Autor:  | Publicat în:  Samsung 832 ori
<b>Samsung și performanțele diviziei de telefoane mobile În T3 2012</b>Nu am găsit un termen potrivit pentru a transpune Q3 2012 sau sfertul din 2012, trei luni din anul fiscal în curs. Samsung a postat rezultatele din iulie - septembrie. Acestea sunt cu adevărat pozitive și arată cât de mult a crescut compania...

Nu am găsit un termen potrivit pentru a transpune Q3 2012 sau sfertul din 2012, trei luni din anul fiscal în curs. Samsung a postat rezultatele din iulie - septembrie. Acestea sunt cu adevărat pozitive și arată cât de mult a crescut compania sud-coreeană în ce privește smartphone-urile, faptul că au ajuns a se poziționa corect față de alte nume mari din industrie care acum suferă serios: Nokia, RIM, HTC, etc.

Samsung și aici mă refer la toate diviziile lor au raportat o creștere a veniturilor de 26% și o dublare a profiturilor. Mare parte din această creștere se datorează smartphone-urilor și display-urilor cerute intens în piață, mai ales cele de de tip OLED cât și LCD.

Divizia de IT și Comunicații Mobile are o creștere a veniturilor de 132% față de perioada similară din 2011. Au vândut peste 57 de milioane de smartphone-uri. Samsung Galaxy S III de la 1 iunie și până în septembrie reușise să depășească borna a 20 de milioane unități, o valoare considerabilă în rândul telefoanelor Android.

Smartphone-urile pe care Samsung mizează la final de an: Samsung Galaxy S III, Galaxy S Duos, Galaxy S III mini plus multe altele din familia Galaxy, phabletul Samsung Galaxy Note II ce a ajuns a fi listat în oferta Cosmote și Vodafone pe plan local. Urmează și o tabletă Samsung în seria Nexus, cea de 10 inch de care se vorbește mult în ultimele zile cu un display ce va concura de la egal la egal cu retina display de la iPad-ul de 9.7 inch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×